sâmbătă, 16 iunie 2012

Reamonn, trupa germana care castiga la a doua incercare in Top Romantic Forum. Sa ii cunoastem pe creatorii "SuperGirl"




Autorii hitului „Supergirl" au fost si in România, în deschiderea concertului Aerosmith de pe 18 iunie 2010.

„Supergirl" şi „Tonight" sunt melodii de cursă lungă, ce figurează în playlistul oricărui club de rock care se respectă. Trupa, care, stilistic, combină elemente de rock alternativ şi folk, a debutat în 2000 cu albumul „Tuesday". Albumul a explodat în topuri datorită hitului „Supergirl", care a ajuns în top 10 în întreaga Europă, fiind îndelung difuzat. După albumele „Dream No. 7" (2001), „Beautiful Sky" (2003) şi „Raise your hands" (2004), care au consolidat succesul trupei, a urmat „Wish" (2006).

Hitul „Tonight" a spart din nou topurile şi a devenit preferatul radiourilor şi al canalelor TV de muzică. Cel mai recent album Reamonn poartă numele trupei şi a fost lansat în 2008. În acelaşi an, Reamonn a susţinut, în Berlin, un concert în deschiderea discursului lui Barack Obama, în faţa unei audienţe de peste 200.000 de persoane.

Tonight s-a bucurat de succes si in Topul nostru, fiind de doua ori locul 2. Iata ca SuperGirl a spart gheata pentru germani. Cantaretul Rea Garvey se bucura de succes si pe planul colaborarii cu alti mari artisti, fiind recunoscut pentru dueturile cu Paul Van Dyk, Mary J. Blige sau Jam & Spoon.

De asemenea, el a fost invitat si la super showul Vocea Romaniei, din iarna trecuta, la ProTV, unde a interpretat in varianta acustica, printre altele, marele hit Tonight.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu