sâmbătă, 30 iunie 2012

Inca o trupa engleza cucereste Topul - Moody Blues si a lor Nights in White Satin sunt cei mai buni Romantici ai saptamanii



Cunoscuta trupa engleza de rock si soft rock s-a facut cunoscuta inca din 1967, odata cu lansarea albumului Days of Future Passed, in care muzica era inlantuita perfect cu sunete de muzica clasica. Au vandut peste 70 de milioane de discuri in toata lumea, castigand 14 discuri de platina si aur.

Inca profeseaza in 2012, dar nu mai au decat un singur membru original din trupa fabuloasa ce se nastea in 1964 si doar doi din 1967. Decca Records le-a semnat primele discuri inca de la lansare.

Melodia Nights in White Satin face parte din marele album al anului 1967, poate cel mai cunoscut al englezilor.A fost compusa de Justin Hayward. Locul 19 in acel an in UK. Number one insa in US si Canada. Relansata de mai multe ori in batrana insula, avand mare succes de fiecare data.

Ultimul album al lor se cheama December, scos in 2003. Continua sa faca valuri prin concertele lor in Anglia, Irlanda, Canada, USA sau Australia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu