vineri, 26 aprilie 2013

Barry Manilow a rupt Topul Romantic cu piesa sa de rezistenta, Mandy si este number one incontestabil




Dupa cum stiti, Barry Manilow ne-a incantat cu melodiile “Could It Be Magic”, “Mandy”, “Can’t Smile Without You”, si “Copacabana (At the Copa)” si a castigat mai multe discuri de platina.
El s-a nascut in America, pe 17 iunie 1943.

În 1978, cinci dintre albumele sale au fost in topurile de best albums în același timp, un fapt egalată doar de Frank Sinatra, Michael Jackson, Bruce Springsteen și Johnny Mathis. El a înregistrat un șir de Billboard hit-uri și albume multi-platina, care au dus la numirea sa ca Radio No. 1 adult artist contemporan artist.

A câștigat trei premii American Music Awards pentru pop preferat / rock artist de sex masculin. Între 1974 și 1983 Manilow a avut trei No. 1 single-uri și alte 25 de piese care au ajuns în top 40. Mai multi oameni de muzica bine-cunoscuti au lăudat muzica lui Manilow, inclusiv Sinatra, care a fost citat în 1970 spunând, "El urmează." În 1988, Bob Dylan l-a oprit la o petrecere, l-a îmbrățișat și i-a spus, "Nu te opri din ceea ce faci, omule. Suntem toti inspirati de tine."

In afara de producerea și aranjarea unor albume pentru alți artiști, printre care Bette Midler și Dionne Warwick, Manilow a scris melodii pentru musical-uri, filme și reclame. Din februarie 2005 pana in 30 decembrie 2009, el a fost cap de afis la Las Vegas Hilton, prin efectuarea de sute de spectacole înainte de a încheia relația sa cu hotelul. Din martie 2010, el a titrat la hotel Paris în Las Vegas. El a vandut mai mult de 80 de milioane de discuri în întreaga lume.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu