sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Un duet nou cucereste Top Romantic FM, Faith Hill si Tim McGraw sunt stapani cu neuitatul "Let's Make Love"



Faith Hill (n. Audrey Faith Perry, 21 septembrie 1967, Jackson, Mississippi) este o cântăreață americană de muzică country, recunoscută pentru succesul său muzical și comercial dar și pentru căsătoria sa intens mediată cu cântărețul de muzică country Tim McGraw.

Hill a crescut în orășelul Star, Mississippi, fiind adoptată de timpuriu, ca sora cea mică a altor doi frați mai mari. A început să cânte de la o vârstă foarte timpurie dovedind talent vocal și scenic. După terminarea liceului a început să studieze în colegiu, dar în curând a renunțat la cursuri în favoarea încercării de a avea o carieră muzicală. Pentru aceasta s-a mutat în orașul-fanion al muzicii country, Nashville,Tennessee.


În anii timpurii ai prezenței sale în Nashville, lucrând ca secretară, a fost remarcată în timp ce cânta de una singură, fapt ce a constituit începutul carierei sale muzicale. A fost căsătorită cu un director executiv din domeniul muzicii, Dan Hill, de la care a păstrat numele său de cântăreață, Hill. 


Acest Dan Hill nu trebuie confundat cu cantautorul anilor 1970 Dan Hill, care este cunoscut pentru hit-ul său "Sometimes When We Touch".


Albumele sale


·         Take Me As I Am (1993) #59 US (3X platină)

·         It Matters to Me (1995) #29 US (4X platină)
·         Faith (1998) #7 US (6X platină)
·         Breathe (1999) #1 US (8X platină), #19 UK
·         Cry (2002) #1 US (2X platină), #29 UK
·         Fireflies (2005) #1 US (2X platină)

"Let's Make Love" a fost lansat in 2000 si a terminat pe 6 anul in top100 Country din US. A fost inclus pe albumul Breathe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu