sâmbătă, 18 februarie 2012

Dupa doua saptamani, avem din nou un Rege incoronat in Top Romantic Forum. Sa il cunoastem pe "olandezul zburator" Gerard Joling



Nascut la Alkmaar in Olanda pe 29 aprilie 1960, Gerard Joling este un cantaret olandez de renume. A devenit cunoscut in anii 80', cand a lansat hituri imense precum "Ticket to the Tropics", "Love is in your Eyes", sau mai ales, "No more boleros". Ultima dintre acestea a ajuns in top10 in topul a numeroase tari europene din anul respectiv.

A castigat peste 20 de discuri de aur si de platina pentru albumele sale si a participat pentru Olanda la Eurovision 1988, cu piesa "Shangri-La". In 2009 de asemenea a fost desemnat sa participe la cel mai mare concurs muzical european, in componenta trupei "De Toppers", dar si-a fracturat ambele brate la schi cu cateva luni inainte de concurs si a fost inlocuit.

Joling este si un cunoscut moderator de televiziune in Olanda, el prezentand si acum numeroase editii de showuri muzicale de divertisment. Din 1985 activeaza in muzica profesionista, porecla lui recunoscuta fiind Geer.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu